Elementhusakuten

Vi kan Elementhus

Elementhusrådgivare med Certifikat för Kontrollansvarig

Jag jobbar som rådgivare och erbjuder upplysningar tips och hjälp via utskick, telefonuppföljning och hembesök. Bor du utanför Gästrikland? Inga problem, många av åtgärderna går att utföra själv med min rådgivning. Hör av dig och fråga när jag finns i just ditt närområde. Läs mer om detta under Tjänster, eller kontakta mig för mer information.

Christer Zetterström, Elementhusrådgivare, 

info@elementhusakuten.se

info@czbygg.se

070-342 30 97

Om mig

1967 gick jag ut Yrkesskolan i Ljusdal och började genast söka jobb. Då jag alltid lsäkat att resa, sökte jag aktivt efter just ett resande jobb. Det dök upp ett gyllene tillfälle hos AB Elementhus Mockfjärd.

Jag fick jobb som montör och jobbade som totalentrepenör åt AB Elementhus fram till 1980, då jag startade eget företag. Då hade jag jobbat som montör åt AB Elementhus i 13 år, och kände att jag var redo att göra något eget. 

Jag bildade företaget Elementhusakuten som jag driver än idag. Noga räknat, har jag hela 53 års branschvana och arbetar med både privatkunder och företag.

Det handlar om allt från brand- och vattenskador till köksrenoveringar och större ombyggnationer. Jag är mån om att renovera för att behålla det gamla och genuina.

Bor du utanför Gästrikland?

Inga problem! Bor du i närregion kan vi oftast boka ett besök med ganska kort varsel. Jag befinner mig även ofta på resande fot i mitt arbete. Hör av dig och fråga när jag finns i just ditt närområde.