Elementhusmontör

Anlita en Elementhus­montör

För renovering och ombyggnad av Elementhus

Jag är en av få Elementhus-montörer som fortfarande jobbar aktivt med Elementhus-arbeten. Med mina 13 år som Elementhus-montör kan jag se vilka väggar som är bärande, var elen är dragen och så vidare. Anlitar du mig som rådgivande konsult kan du göra mycket av åtgärderna själv.

Sjunkande och svajande golv - låter det bekant?

Då en del av husen stått sedan 1952, börjar det självfallet att uppstå renoveringsbehov. Eftersom Elementhusen är speciellt konstruerade och saknar både reglar och bjälkar, är det inget man bör kasta sig över på egen hand, utan att först ha rådgjort med en expert. Då det gäller att anpassa hus för att tillgodose specifika önskemål eller krav, krävs alltid yttersta noggrannhet. Detta blir extra påtagligt om huset är ett Elementhus. I dessa hus är det inte bara att sätta igång med att bredda dörrar, riva väggar, ersätta trappor med ramper eller bygga om badrum.

Byta golv

Om golvets kvalitet börjar kännas opålitligt på ställen där man går mycket kan det vara klartecken på att golvet behöver höjas upp på dessa ställen. Tveka inte att ta kontakt med oss för vägledning med detta.

Renovering

Vill du bygga ut badrummet, montera upp ett nytt element eller funderar du över hur elledningarna är dragna? Vid frågor kring hur ledningar och rör i Elementhusen sitter i väggarna och golvet finns vi till för att hjälpa dig inför renoveringen.

Fönsterbyte

Felaktiga fönsterbyten kan medföra stora konsekvenser för Elementhusen. Väljer man att byta fönster och inte vill riskera att väggarnas konstruktion eller isolering tar skada kan vi hjälpa dig med våran rådgivning.

Lägga tak

Vid planerat takbyte kan vi hjälpa dig med våran rådgivning, allt mellan byte av gammalt plåttak till förlängning av takutsprång.

Det finns inga genvägar vid renovering när det gäller Elementhus från Mockfjärd. Den speciella konstruktionen kräver speciell och specifik kunskap. Tumma aldrig på säkerhet eller kvalitet. Kontakta mig så bokar vi ett möte.